Revalideren

Revalidatie komt voor in veel verschillende situaties. Bij het herstel na een operatie, een (chronische) ziekte of een langdurige blessure helpt een revalidatietraject om u fysiek weer optimaal te laten functioneren.

Er wordt samen met de therapeut een behandelplan opgesteld om weer zo optimaal mogelijk te kunnen functioneren binnen uw dagelijkse activiteiten en/of sport.

Wij hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van het zwembad. Bij de start van een revalidatie kan dit zinvol zijn, omdat er in het zwembad eerder en beter belast kan worden. Denk hierbij aan lopen, buigen en bewegen van spieren.  

Operatie

Hierbij kunt u denken aan een verschillende operaties zoals een knie of heup prothese, kruisband operatie, schouder operatie, operatie na botbreuken, operatie na een hernia enz.

(Chronische) langdurige ziekte

Hierbij kunt u denken aan reumatische klachten, spierziektes, herniaklachten, andere neurologische aandoeningen etc.. 

Langdurige (sport)blessures

Hierbij kunt u denken aan peesontstekingen, langdurige spierblessures, frozen shoulders, tenniselleboog, achillespeesklachten etc.

Wij maken als praktijk geen gebruik van standaard protocollen of oefeningen, maar onderscheiden ons door een behandeltraject op maat te maken, dat het beste bij u en uw dagelijkse activiteiten past.

Andere therapiëen
Toch niet de juiste therapie gevonden voor uw pijnklacht, kijk dan hieronder voor een ander passende therapievorm binnen TOM centrum fysiotherapie.

TOM Centrum Fysiotherapie onderscheidt zich door wat wij noemen: Totaaltherap

Andullatie is een compleet pijnloze methode. Via het massage matras kunnen ve

Dry needling is een behandelmethode waarbij gebruik wordt gemaakt van een dro

Revalidatie komt voor in veel verschillende situaties. Bij het herstel na een